Maxime Meiland zet noodgedwongen Range Rover te koop op Marktplaats

Het lijkt er nu toch op dat Maxime Meiland toch in de financiële problemen is gekomen sinds veel bedrijven de samenwerkingen met haar hebben stopgezet. Maxime heeft haar dikke Range Rover namelijk te koop gezet op Markplaats en in haar woonplaats Noordwijk gaan er nu verhalen rond.

Maxime Meiland zet auto op Marktplaats

Maxime Meiland heeft dus haar Range Rover te koop aangeboden op Marktplaats. De reden voor verkoop? In Noordwijk weten ze het zeker: Maxime zou financieel niet helemaal lekker zitten en daarom zet ze nu gedwongen haar auto in de verkoop. Er gaan in het kustdorpje al langer geruchten in de ronde.

De website BekendeBuren meldt dat een insider het volgende heeft verteld: “De dealer heeft geen nieuwe auto’s, dus de reden tot verkoop lijkt mij echt de financiële problemen waar in onze regio ook over gesproken wordt”. De auto van Maxime staat voor € 22.999,- te koop aangeboden.

Maxime Meiland zet noodgedwongen Range Rover te koop op Marktplaats 1

De Range Rover van Maxime Meiland

De auto van Maxime Meiland betreft een Range Rover Evoque uit 2012 met ruim 150.000 kilometer op de teller. Met zo’n 150 pk en automaat met 6 versnellingen gaat deze Range Rover maximaal 182 km/u.

Waarschijnlijk is de auto snel verkocht, zeker omdat iedereen nu weet dat de Range Rover van Maxime Meiland is geweest. Bekijk hieronder de foto’s van Maxime haar auto. Ben je geïnteresseerd en wil je de auto kopen? Check hier dan de Marktplaats advertentie.

Maxime Meiland zet noodgedwongen Range Rover te koop op Marktplaats 2

Maxime Meiland zet noodgedwongen Range Rover te koop op Marktplaats 3

Maxime Meiland zet noodgedwongen Range Rover te koop op Marktplaats 4

Maxime Meiland zet noodgedwongen Range Rover te koop op Marktplaats 5

Maxime Meiland zet noodgedwongen Range Rover te koop op Marktplaats 6