Zien: verbazing om “nieuwe” lippen Maxime Meiland, “Véél te groot”

Tegenwoordig laat bijna iedereen met een beetje naamsbekendheid iets hun lichaam doen. Zo ook Maxime Meiland, die erop zich geen geheim van maakt dat ze hier en daar wat ingrepen heeft laten doen. Maar fans vinden dat ze nu écht wat te ver is gegaan, zo blijkt uit reacties onder een foto.

Fillers

Het lijkt haast wel of de fillers het afgelopen jaar flink in de aanbieding waren. Zo schreven we gisteren al dat Chantal Janzen een boekje open deed over de fillers in haar wangen, die ze inmiddels heeft laten verwijderen en opmerkelijke before en after foto’s liet zien.

Op een foto die Maxime Meiland enige tijd geleden plaatste komen nu gigantisch veel reacties binnen. Ze had eerst namelijk nog redelijk bescheiden lippen, maar nu lijkt de blondine voor nog een maatje meer te zijn gegaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Nieuwe lippen voor Maxime Meiland

Onder de foto valt er in de reacties vooral te lezen dat mensen zich af vragen of die lippen wel echt van haarzelf zijn. “”Je ziet er prachtig uit. Zijn die volle lippen helemaal van jezelf?”. Maar ook: “Tegen een deur aangelopen met je lippen? Zo jammer..”

Haar fans en volgers lijken dus 100% zeker te weten dat Maxime voor opnieuw een maatje meer is gegaan. Gelukkig voor Meiland zijn er ook mensen die het wél voor haar opnemen en zeggen dat het vooral de lippenstift komt. Oordeel zelf en bekijk de foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)