Bizar: Peter Gillis van ‘Massa is Kassa’ staat op dodenlijst

Bizar nieuws over de ‘Massa is Kassa’ multimiljonair Peter Gillis. Volgens het Algemeen Dagblad staat hij staat op een dodenlijst van iemand die hem een kopje kleiner wil maken. Het AD meldt dit op basis van zijn biografie die binnenkort verschijnt.

Peter Gillis op dodenlijst

De Belgische politie vertelde Peter in 2020 al over de dodenlijst. Een dag eerder was Gillis al gewaarschuwd door de politie in Eindhoven. “Die heeft wel verteld van: Peter, ze willen je doodschieten. Dat hadden ze in Eindhoven niet verteld. Dus dat was wel even schrikken”, vertelt Peter Gillis in gesprek met het AD.

Gillis vervolgt: “In Eindhoven ’werd eigenlijk een beetje verteld – niet echt een open verhaal – dat ik toch gevaar liep en dat ik goed moest opletten. Ze vroegen of ik vijanden had”.

Peter Gillis heeft al beveiliging

De miljonair, die eigenaar is van Oostappen Vakantieparken, draagt sindsdien een alarmknop en heeft persoonsbeveiliging genomen. Wie hem bedreigde en waarom hij op de dodenlijst staat is hem niet bekend.

“Het zou iets met een motorbende te maken hebben,” verklaart Peter. “Ik blijf niet in een hoekje bibberen. Maar ik kijk wel altijd over mijn schouder, dat doe ik al mijn hele leven. En ik stop niet als ik het niet vertrouw”. Onlangs kocht hij een kasteel in België voor maar liefst 5,5 miljoen euro. Hieronder zie je de beelden: