Ex-vriendje bevestigt: “Maan had een affaire met Marco”

Al maandenlang gaan er geruchten rond dat Marco Borsato een affaire met zangeres Maan de Steenwinkel had. Het zou zelfs een van de redenen zijn geweest voor de breuk tussen Marco en Leontien. En net nu alles tussen weer koek en ei is tussen de twee laaien er nieuwe geruchten op.

Marco Borsato affaire

De geruchten komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Marco Borsato bleek eerder al een affaire met Iris Hond te hebben gehad, waar Marco al snel gelinkt werd aan nog meer jonge dames, waaronder dus Maan de Steenwinkel. Die affaire werd door Marco in een interview met Linda de Mol glashard ontkent.

Dat hij Leontien bedroog met meerdere vrouwen werd door Marco echter niet ontkent. “Het waren nooit langdurige relaties”, zei hij in datzelfde interview. Maar hoe vaak hij een affaire met Maan ook blijft ontkennen, haar naam komt steeds weer naar boven. Marco heeft zelf nooit de namen genoemd van de andere vrouwen waarmee hij Leontien bedroog.

Vignet MaanenMarco

Ex-vriend Maan verklapt

Maar nu wordt dus wel concreet de naam van Maan de Steenwinkel genoemd. Een voormalige liefde van Maan klapt nu uit de school. “Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de voice een affaire had met Marco”, schrijft het showbizzkanaal Realityfbi.

“Marco heeft dit altijd tegengesproken, maar was waarschijnlijk zelf de reden waarom Maan een toontje hoger zong”. En er komt nu nóg meer boven water. Zo meldt Yvonne Coldeweijer dat Marco Borsato nog steeds niet eerlijk is. Marco zou volgens haar op dit moment Leontien weer bedriegen met een andere vrouw. “Ik ben bezig met bewijs verzamelen”, zei Yvonne.

realityfbi instagram story marco borsato maan de steenwinkel