Deze man at 10 dagen niets, dronk enkel water en laat verschil zien in uiterlijk

Finse Youtube-ster Jone (The Unlazyway) heeft een heel erg interessant experiment uitgevoerd. Hij besloot 10 dagen volledig te vasten. Dat houdt in: 10 dagen helemaal niks eten en enkel en alleen water te drinken. Daarna besloot hij de verandering in zijn uiterlijk op internet te zetten. Raar maar waar.

10 dagen volledig vasten

Hij deed dit puur om te checken of dit mogelijk is. Hij liet per dag zien hoe het met hem ging en nam alles op. Op dag 1 gaat het prima. Hij had er geen moeite mee. Dag 2 was al een stuk moeilijker. Hij voelde zich vermoeid en kreeg last van dipjes in zijn energie.

Dag 3 ontstonden andere symptomen. Hij zag bijvoorbeeld overal eten, kreeg koudere handen, had het gevoel dat hij flauw zou vallen en knallende koppijn. Geen lekkere dag dus. Het gevoel flauw te vallen werd telkens erger. Ook zijn drang en obsessie met eten werd met het uur erger.

Supplementen

Na dag 5 besloot hij wat extra supplementen te nemen voor de veiligheid. Hij nam kalium, natrium en magnesium. Dit leek hem nodig om de dagen door te komen. Na 10 dagen mocht hij eindelijk weer eten. Hij liet een before en after zien van zijn huid en lichaam.

Jonne viel 8 kg af en zijn vetpercentage nam met 0,4 kg toe. Zijn spiermassa nam flink af: van 45 kg naar 40 kg. Zijn BMI ging met 2,2 omlaag. De grootste verandering was waarschijnlijk zijn gezicht. Hij had een ingevallen gezicht en ook de kleur is anders. Bekijk het zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jonne (@unlazyway)