Man met biertje in de hand geflitst met 120 km/u op motorkap

Een goed avontuur begint nooit met een glaasje limonade. Die realisatie moeten ook deze gasten uit Australië hebben gehad, want dit avontuur is er wel eentje voor in de boeken. Een avondje stevig pilsen eindigt wel vaker in gekke capriolen, maar dit spant toch wel de kroon!

Avondje pilsen met vrienden

We weten allemaal dat een avondje drinken met vrienden vaker wel dan niet uit de hand loopt. Het blijft nooit bij één biertje, want na het eerste biertje smaakt de volgende altijd nóg lekkerder. Zo werkt het nou eenmaal.

Negen van de tien keer eindigen zulke avonden met onschuldige grappen en een hoop dronkenmanspraat. Maar deze guys uit Australië doen er een flinke schep bovenop en bewijzen dat het ook volledig uit de hand kan lopen.

Man met biertje in de hand geflitst met 120 kmu op motorkap 2

Dronken met biertje op motorkap

De mannen van de Western Australian Police Force schrokken zich een hoedje toen ze onderstaande ‘flitsfoto’ binnen kregen. De auto in kwestie werd geflitst met een snelheid van 119 km/u op een plek waar de maximale snelheid van 100 km/u was toegestaan. Maar dat was natuurlijk niet het meest opmerkelijke aan de flitsfoto.

Op de motorkap van de auto – die dus 119 km/u reed – ligt namelijk een gast met een biertje in zijn hand. De foto werd gedeeld door de Australische politie gedeeld met een opsporingsverzoek voor de man op de motorkap. Inmiddels hebben ze de daders kunnen vinden, maar welke straf ze krijgen is nog niet bekend…

Man met biertje in de hand geflitst met 120 kmu op motorkap 1