Chinese man niet meer welkom bij all-you-can-eat restaurant: “Hij eet teveel”

Een man uit China neemt het all-you-can-eat concept van restaurants wel heel erg letterlijk. De Chinese Mr Kang at zoveel bij een restaurant in Changsha dat het restaurant besloten heeft hem de toegang voortaan te verbieden.

Verbannen uit all-you-can-eat restaurant

Mr Kang bezocht regelmatig het restaurant, waarbij hij kilo’s aan voedsel at en dat livestreamde op het internet. Tijdens zijn eerste bezoek aan het Handadi Seafood BBQ Buffet at hij voor maar liefst 1,5 kilo aan varkenspoten.

Bij een volgend bezoek wist Kang voor ongeveer vier kilo aan garnalen naar binnen te werken. Kang verklaarde tegenover Hunan TV dat het verbod ‘discrimnatie’ is en dat het niet zijn schuld is dat hij zoveel kan eten.

man all you can eat eet teveel 1

“Hij leegt de hele schaal”

De eigenaar van het all-you-can-eat restaurant verteld dat elk bezoek van Mr Kang hem omgerekend tientallen euro’s kost. Naast veel eten heeft Mr Kang ook veel dorst en drinkt hij 20 of 30 flesjes sojamelk. In plaats van een bord gebruikt Kang dienbladen om zoveel mogelijk garnalen in één keer op te scheppen.

Het livestreamen van vreetfestijnen gebeurt vaker in China. Naast dat Mr Kang niet meer welkom is, worden nu ook alle andere livestreamers uit het desbetreffende restaurant gewerd. De Chinese overheid overweegt zelfs een verbod op dergelijke video’s om zo voedselverspilling tegen te gaan.

man all you can eat eet teveel 2