Beelden: Maan reageert opmerkelijk op The Voice-drama!

Alle mensen die ooit gecoacht hebben in The Voice hebben iets van zich laten weten na het hele schandaal. Anouk heeft zelfs ontslag genomen en Glennis Grace en Waylon waren ook keihard. Zelfs presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé lieten van zich horen. Maar waar is Maan?

Maan reageert op eigen wijze op The Voice-drama

Alle coaches hebben dus al gereageerd en van zich laten horen. De nieuwste coaches zijn Maan en Typhoon. Rapper/artiest Typhoon liet weten: “Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Onafhankelijk onderzoek zal en moét licht schijnen op de waarheid. Mijn gedachten en hart gaan uit naar alle betrokkenen.” Maar Maan doet het op een andere manier.

Uiteraard is niemand verplicht om te reageren op het schandaal, netjes is het wel. Maan heeft haar eigen route gekozen: de weg van het hazenpad. Ze is er namelijk vandoor gegaan en pakt een vakantie. Misschien om alle drama een beetje uit de weg te gaan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)

Maan gaat er van tussen

De zangeres is snel foetsie gegaan met haar vriendinnen. Wellicht stond deze vakantie al gepland, het kan ook zijn dat ze het lekker vond om juist nu even weg te zijn. Eerder gaf ze al aan dat ze de band met haar oude vriendinnen weer goed heeft opgepakt.

Tegen &C (Magazine van Chantal Janzen) gaf ze aan: “Afgelopen jaar ben ik closer geworden met mijn vriendinnen. Door mijn werk waren we uit elkaar gegroeid. Als ik ergens een show had, stonden zij in een kroeg.” Heel toevallig is het natuurlijk wel dat ze net voordat de bom barste op vakantie is gegaan. Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)