Linda de Mol zet streep door relatie met Jeroen Rietbergen

De rel rond The Voice of Holland is het gesprek van de dag. Naar aanleiding van alle commotie dat rond de seksrel is ontstaan heeft Linda de Mol in een statement laten weten dat ze de relatie met Jeroen Rietbergen heeft beëindigd.

Een verschrikkelijke nachtmerrie voor Linda de Mol

Nadat Jeroen Rietbergen afgelopen zaterdag het boetekleed aantrok is het leven van Linda de Mol veranderd in een nachtmerrie, zo laat ze weten in een statement op haar eigen website. Rietbergen verklaarde zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer bij The Voice of Holland.

Linda de Mol heeft laten weten dat ze haar werkzaamheden voorlopig neer gaat leggen en ze vraagt iedereen om haar gezin met rust te laten. Ze hoopt de situatie de komende tijd een plekje te kunnen geven. Ze bedankt iedereen voor alle lieve appjes en berichten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Het is niet de eerste keer dat Jeroen Rietbergen de fout ingaat. Het stel ging eerder in relatietherapie nadat Rietbergen toe had gegeven dat hij seksueel getinte appjes had uitgewisseld met kandidaten van TVOH. Hij erkende toen ook dat hij in die periode contact van seksuele aard heeft gehad.

Nu lijkt de breuk dus definitief. Rietbergen, zwager van mediamagnaat John de Mol zegt dat hij destijds het contact als wederkerig en gelijkwaardig beschouwde, maar dat zijn perceptie in deze niet relevant is, omdat de betreffende vrouwen het misschien heel anders hebben beleefd. Voor Linda is het hoe dan ook een bittere pil om te slikken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)