Video: Eerste optreden Lil Kleine na mishandeling loopt uit de hand

Lil Kleine is zoals altijd weer in het nieuws verschenen. Hij is na een korte therapie in Thailand alweer in Nederland en lijkt gewoon door te gaan met zijn leventje. Hij is gespot met verschillende nieuwe vriendinnetjes en is zelfs weer gaan optreden. Dat liep echter niet zoals hij waarschijnlijk gehoopt had.

Lil Kleine pakt de draad op

Jorik Scholten, aka Lil Kleine, pakt de draad weer op nadat er video’s verschenen van de rapper waarbij hij zijn vriendin Jaimie Vaes uit een auto trok. Zijn ex deed later haar verhaal in de media en hij is daarna volledig gecanceld door de media en het publiek. Is dit het einde van de rapper?

Ondanks al deze gebeurtenissen lijkt Jorik het leven weer op te pakken. Hij was te gast op een meerdaagse bruiloft van vrienden. Het meest aparte was dat Jaimie daar ook aanwezig was. Hoe dat ging? Volgens Yvonne Coldeweijer: “Opheldering! Jaimie was er op dag 1, gister was dag 2. Wij kunnen weer over tot de orde van de dag!” Toch is er een hoop gebeurd tijdens de bruiloft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Mensen lopen weg bij optreden

De bruiloft en de uitnodiging van Jaimie en Jork is volgens verschillende mensen heel gek gegaan. Volgens Juicechannel is het volgende aan de hand: “Wij hebben zojuist vernomen dat Jaimie samen met de bruid te horen heeft gekregen dat de bruidegom graag wilde dat Jorik aanwezig was op het feest dus dat Jaimie niet kon komen.”

Uiteindelijk heeft Jorik zelfs opgetreden tijdens de bruiloft. Dit bleek geen goed idee te zijn geweest. Meerdere gasten hebben volgens Juicechannel de bruiloft verlaten. “Meerdere gasten hebben gisteren het huwelijksfeest verlaten toen Jorik ging optreden. Volgens een bron van ons die aanwezig was op het feest zijn de mensen daar ook helemaal klaar met Jorik!”

Bekijk beelden van het optreden hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)