Foto: Lil Kleine is weer in Amsterdam gespot op een opmerkelijke plek

Het leven van Lil Kleine is helemaal op z’n kop gezet door zijn eigen daden. Er dook een video op waarbij te zien was hoe hij zijn vriendin Jaimie Vaes tussen de deur van de auto klemde. Eerder was hij al in opspraak gekomen door het mishandelen van haar. Om aan zichzelf te werken is hij naar Thailand vertrokken. Echter duurde deze therapie niet erg lang..

Lil Kleine is terug

Hij vluchtte naar Thailand om daar professionele hulp te krijgen. Het was tijd om aan zijn toxic patronen te werken: “Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd”, aldus de rapper in die video. Jorik geeft aan dat hij verkeerde dingen heeft gedaan en zichzelf niet was. “Ik heb heel veel mensen pijn gedaan en gekwetst en dat had nooit mogen gebeuren.”

Wat de exacte hulp is weten we niet, het is wel iets in de hoek van trauma in combinatie met drank en drugs. “Ik weet dat het een hele lange weg gaat worden”, voegde hij toe aan zijn woorden. Inmiddels is de rapper alweer in Nederland en is gespot op een van zijn favoriete plekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Lil Kleine in het Amstel Hotel

Hij is dus alweer terug in Nederland en is meteen naar een van zijn favo spots gegaan: het Amstel Hotel in Amsterdam. De hulp en therapie was dus van korte duur. We zijn heel benieuwd of het heeft geholpen. We hopen het natuurlijk wel, vooral voor zijn zoontje Lio.

Iemand heeft hem dus gespot bij het Amstel Hotel in Amsterdam. Of hij klaar is met de hulp is niet bekend. Zie de beelden van @realityfbi hieronder:

lil-kleine-amstel-hotel