Foto’s: Is dit het bewijs dat het geld van Lil Kleine op is?

Het is nooit stil rondom Jorik, aka Lil Kleine. Hij was aan zichzelf aan het werken in Thailand, na de mishandeling van Jaimie Vaes. Daarna werd hij al snel gespot met een nieuw vriendinnetje en bleek hij vrienden te zijn met de Tinder Swindler. Rustig is het in ieder geval nooit. Wat blijkt nu? Zijn geld raakt enorm op na alle drama rondom hem en zijn gezin.

Lil Kleine in de problemen

Jorik was een heavy spender. Er kwam veel binnen maar er ging ook heel erg veel uit. Dat was prima vol te houden aangezien hij bakken met geld verdiende. Maar nu al zijn business stil ligt komt er niet smeer binnen. Bedrijven trekken de stekker eruit en ook Rob van Dongen, de muziek- en entertainmentadvocaat, liet weten dat het miljoenenvoorschot van Sony terug geclaimd zal worden.

Jorik besloot zijn oude dure auto de deur uit te doen en te gaan voor een Porsche. Ook geen misselijke bak, echter wel een leasemodel. Dit zegt veel over de financiële situatie van Jorik. Zoiets zou hij zelf natuurlijk nooit doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Jorik op vakantie

Nederland is nu geen fijne plek voor de rapper om te zijn en daarom werd het de hoogste tijd voor een vakantie. Wat echter opviel is dat dat hij niet op Schiphol, maar ook Eindhoven Airport is gespot.

Wat daar opvallend aan is? Hij woont in Amsterdam en Amsterdammers gaan daar alleen heen omdat de tickets veel goedkoper zijn. Is de portemonnee van Jorik leeg of is hij gewoon even op de kleintjes aan het letten? Check de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)