Lil Kleine op gruwelijke manier beroofd van peperduur horloge (VIDEO)

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, is gisteravond beroofd van een mega duur horloge. Als je onlangs de Netflix-film Forever Rich hebt gezien dan zou je bijna denken dat het hierdoor geïnspireerd is. Het incident gebeurde vlak na de album-release van zijn vriend en collega Jack $hirak. Het schijnt te gaan om een Patek Philippe Nautilus.

Lil Kleine beroofd van Patek Philippe

De rapper wilde rond middernacht het feestje verlaten en was klaar om naar huis te gaan. Voor de deur werd hij echter opgewacht door drie mensen en een van hen sloeg Jorik met een pistool op zijn hoofd. Een andere dader rukte zijn horloge van zijn pols.

Het schijnt om een Patek Philippe van rond de 100.000 euro te gaan. Een mega beroving dus. Lil Kleine pronkt vaak met zijn dure spullen op sociale media. Het leek dus een kwestie van tijd voordat dit zou gebeuren. Toch gun je zo’n vreselijke gebeurtenis niemand. We hopen dat de daders snel gepakt worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Beelden van het horloge

Omstanders zagen het gebeuren en waarschuwden de overige gasten in de zaal. Niemand mocht de zaal meer verlaten tot het incident voorbij was. Volgens omstanders werd Jorik zelfs onder schot gehouden en met een pistool op zijn hoofd geslagen. Een traumatische gebeurtenis.

Politie arriveerde snel, maar te laat. Lil Kleine stond buiten te wachten op de politie, met een bebloed gezicht. Dit hele incident lijkt geïnspireerd te zijn door de Netflix-film Forever Rich die vorige maand uitkwam. Hierin gebeurde exact hetzelfde.

Hieronder zijn beelden te zien van de avond en het horloge: