Lege toiletpapier rolletjes zijn hét geheim voor een opgeruimd huis

Iedereen loopt wel eens tegen een aantal simpele, maar zeer irritante problemen aan. Daarom zoeken we vaak naar makkelijke doe-het-zelf trucjes om het leven nét even wat comfortabeler te maken. Vandaar dat wij deze handige tips met jullie willen delen!

Tegenwoordig hebben we een hoop apparaten met een hoop opladers. En hoe vaak jij je onszelf ook dwingt om de opladers op een vaste plek te leggen, je raakt ze toch altijd kwijt.

Ook met spullen die je minder vaak gebruikt loop je tegen dit probleem aan. Zo liggen je oordopjes nooit op de plek waarvan je dacht dat je ze daar had neergelegd. Maar daar komt nu voor eens en altijd een eind aan!

Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn lege toiletpapier rolletjes. Dus de volgende keer dat je een lege rol in je handen hebt, gooi ‘m dan niet meteen weg! De lege rollen zijn namelijk een prima plek om je spulletjes gemakkelijk en handig op te bergen.

Verzamel zoveel mogelijk lege rollen en zet deze vervolgens rechtop in een lade. Op deze manier creëer je meerdere vakjes en kan je makkelijk zien wat je in welke rol gestopt hebt. Rol je opladers, oordopjes en andere kabels op en stop ze in de rollen.

Zo blijft je lade opgeruimd en netjes, maar is het toch makkelijk om snel de spulletjes te vinden die je nodig hebt.

Je kan de lege rolletjes bijvoorbeeld ook gebruiken als pennenhouder. Het is dan wel leuk om de buitenkant van de rol te versieren met een mooi patroon of een leuke tekening.

Of gebruik de lege rolletjes om zaadjes in te laten ontkiemen. Zet de rolletjes rechtop in een waterdichte bak en vul ze met aarde en leg de zaadjes erin. Giet er een klein beetje water in en wacht tot de zaadjes ontkiemt zijn!

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden, maar persoonlijk gebruik ik de lege toiletpapier rollen voornamelijk voor het opbergen van mijn spulletjes.

Lees ook

REacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Meest gelezen

8 Onmogelijk raadsels waar je hersens van gaan kraken!

Je hersenen kunnen zo nu en dan wel wat oefening gebruiken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat je het brein kan trainen door het flink aan...

Komische video uit 1999: “Een mobiele telefoon? Ik heb toch een antwoordapparaat…”

De mobiele telefoon is inmiddels niet meer weg te denken. De jongeren van tegenwoordig weten zelfs niet beter. Maar in 1999, inmiddels zeventien jaar...

Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet

De meeste van ons zitten momenteel thuis en vervelen zich kapot. Een van de manieren om de tijd te vullen is het leggen van...

Volg ons

14,171FansLike