Lange Frans sloopt Marco Borsato volledig bij SLAM FM

Het rommelt al een tijdje rondom Lange Frans. Nog niet zo lang geleden kreeg hij een veeg uit de Pannekoek van Peter tijdens de inmiddels veelbesproken oudejaarsconference, nu heeft de rapper zijn vocale pijlen gericht op Marco Borsato, die op dit moment onder vuur ligt vanwege zijn vermeende misbruik van minderjarige meisjes. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Lange Frans bij SLAM FM!

Lange Frans was afgelopen woensdag te gast bij SLAM FM! In de show van Daniël Lippens kwam het vermeende misbruik van Marco Borsato aan bod. De rapper krijgt al enige tijd aandacht in de media over zijn opvattingen met betrekking tot het coronavirus, graancirkels en de theorie dat de elite in het diepste geheim minderjarigen zou gebruiken.

Daniël Lippens brengt op een gegeven moment Marco Borsato ter sprake. Daniël zegt; “Jij was vrij snel fel over het Marco Borsato verhaal”
Waarop Lange Frans fel van wal steekt. Hij wil niets meer te maken hebben met Borsato, en dat laat hij duidelijk merken aan Lippens. De rapper noemt hierbij zijn eerdere samenwerkingen met Borsato.

Lange Frans: Ja man, F*ck hem

De rapper zegt: “Ja man, f*k hem. Ik heb tracks met hem heh. Als je mijn naam intikt op Spotify dan zie je eerst een Borsato-track mij en ook nog eens met onze kinderen op die plaat erbij.” Vervolgens vertelt Lange Frans dat hij al eerder geruchten had gehoord, maar niets specifieks met leeftijden erbij.

Hij benadrukt dat hij heel fel is als het gaat over dit soort onderwerpen. De rapper distantieert zich volledig van Borsato en zegt niets meer met hem te maken te willen hebben. Bekijk de video van het interview hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SLAM! (@slamofficial)