Kijkers boos over meest ongeinteresseerd heks ooit in Lang Leve de Liefde

We zijn allemaal fan van het programma Lang Leve de Liefde. In dit programma kan het natuurlijk ook gebeuren dat de match niet helemaal on point is. Dan kun je er op verschillende manieren mee omgaan. Je best doen, of juist opgeven. Deze ongeïnteresseerde dame deed in ieder geval het tweede. En dat leverde veel boze kijkers op.

Lang Leve de Liefde

In het tv programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling om de ware liefde te vinden. Je krijgt de kans om met je match minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen in een luxe villa te vertoeven. En omdat de camera’s continu draaien lever dat vaak mooie fragmenten op. In dit geval zijn het vooral hele pijnlijke momenten.

Deze vrouw heeft blijkbaar niet haar prins op het witte paard gevonden. Maar dat schuift ze ook niet onder stoelen of banken. Ze zit er boos en chagrijnig bij. Dit zijn 24 hele pijnlijke uren. Haar date probeert er nog het beste van te maken, maar tevergeefs. Dit is echt ongekend gênant om te zien. Hieronder hebben we 2 fragmenten geplaatst die de sfeer goed samenvatten.

lang leve de liefde

Gezelligheid in de villa

In de eerste video zie je dat Pieter niet een hele handige jongen is. Hij probeert er nog het beste van te maken, dit gaat echter niet heel soepel. Mevrouw is pissed off en is er meteen klaar mee. Pieter besluit maar een kopje koffie te zetten om de ongemakkelijkheid te ontlopen (bekijk het andere fragment onderaan het artikel).

Leave me alone!

De tweede video is nog ongemakkelijker. Pieter gaat even een stukje in de tuin lopen. Als hij vraagt of ze mee gaat is daar een resolute nee. Een soort nee waar je heel verdrietig van kunt worden. Pieter gaat de tuin in. Als hij een vijver ontdekt ziet hij dat de dame ook buiten is.

Hij wil haar even vertellen dat er een vijver is en probeert nog een gesprek aan te knopen. Hoe ze dan reageert? Pfff… Dit is te pijnlijk voor woorden en maakt veel kijkers boos. Wat een geweldige date. We denken persoonlijk dat het hierbij is gebleven.