Miljonair in Lang Leve de Liefde: “Jij gaat op de bank!”

Lang Leve de Liefde begint langzaam een van de meest vermakelijk televisie programma’s te worden. Elke week duikt er minstens 1 fragment op waar kijkers massaal op los gaan. Deze keer gaat het om miljonair Sibbe Jan. Hij is in dit programma aan Amy gekoppeld. Hij vertelde zijn date over al zijn dure pogingen om liefde te vinden, maar dat maakte nog geen indruk.

Miljonair in Lang Leve de Liefde

Sibbe heeft het al gehad over de dure reclamevliegtuigen die hij inzette om de liefde te vinden. Amy geeft nog geen kick. En daarna gaat al snel over wie er op de bank slaapt. Dat levert hele pijnlijke televisie op.

Sibbe Jan heeft het over zijn eigen liedje en de wereld verbeteren. “Mensen raken in tranen als ik hen mijn plannen vertel. Als ik vertel hoe ik de wereld beter wil raken, dan worden mensen daar echt emotioneel van.” Amy trekt snel de volgende vraag uit de pot: ‘Wat is het grootste verschil tussen ons?’ Hieronder het fragment van Sibbe en zijn liedjes. Hier leek het allemaal nog wel gezellig.

Wie slaapt er in bed?

De aflevering is vrij pijnlijk en de interesses tussen deze twee komen niet echt overeen. Sibbe heeft het over data en renteverandering in Japan. Amy valt bijna in slaap. Daarna gaat het over samen slapen.

Samen slapen? Het antwoord van Amy? “Het liefst niet.” Wat vinden jullie, moet de man op de bank of is dat achterhaald in 2021? We zijn benieuwd naar jullie mening. Dit van Amy en Sibbe weten we in ieder geval.