Roberto uit LLDL eet jaar lang geen vlees: ‘Wel hachee en runderlapjes’

Lang Leve de Liefde blijft een van onze favoriete programma’s aller tijden. n de villa zitten twee onbekenden 24 uur lang met elkaar opgescheept. In die 24 uur kijken de twee of ze terecht aan elkaar zijn gekoppeld. Hier komen dan ook de meest gekke fragmenten voorbij. Vandaag gaat het om Roberto, die heel erg trots is dat hij ‘geen vlees’ meer eet.

Roberto is vegetarisch geworden

Roberto is op date met Helma. Hij vertelt haar over het feit dat hij al een jaar geen vlees eten daar heel erg trots op is. Als Helma een beetje doorvraagt blijkt al snel dat dit een echt broodje aap verhaal is.

Roberto blijkt namelijk een hele aparte stijl van vegetarisch eten te hebben. Italiaan Roberto blijkt namelijk zijn eigen definitie aan het woord vega te geven. Het werkt daarmee meer op de lachspieren dan op het gevoel van trots.

De aap uit de mouw

Helma ondervraagt haar date over zijn gezonde vegetarische levensstijl. Wat hij dan eet vraag ze zich af. Hij verklapt wat zijn levensstijl allemaal inhoudt. De conclusie? Van hachee tot worst, lekker vegetarisch.

Dit hilarische filmpje moesten we wel met jullie delen. Op deze manier is vegetarisch leven wel heel erg makkelijk he? Bekijk de geniale video hieronder: