Teveel info: Sophie uit LLdL kreeg hem er altijd droog in van haar ex

In de Villa van Lang leve de Liefde komen er soms gesprekken tot stand die best intiem kunnen zijn. Maar je moet toch wat als je 24 uur met elkaar zit opgesloten. In dit geval deelt Sophie een detail uit het seksleven met haar ex waar menig wenkbrauwen van zullen fronsen.

Sophie was niet tevreden met haar seksleven

Tijdens een gezellig potje schilderen komt het onderwerp tussen de twee uit op het seksleven dat ze hadden met hun vorige partners. Ze vragen elkaar of het een beetje spannend was, en of ze iets te klagen hadden over de seks met hun exen. 

Sophie maakte duidelijke dat ze niet helemaal tevreden was met het seksleven dat ze had met haar laatste ex-vriendje. Ze klaagt dat ze nooit voorspel van hem kreeg en hij ‘hem er maar in duwde wanneer hij er zin in had’. Ze maakte duidelijk dat ze daar in ieder geval niet meer op zit te wachten.

lang leve de liefde sophie

 

Geen voorspel is echt next-level

Sophie maakt er geen geheim van dat ze niet tevreden was met het gedrag van haar ex en het feit dat ze hem er telkens droog in kreeg. Haar huisgenoot en potentiële date antwoordde verontwaardigd dat hij dat echt next-level vindt en dat absoluut niet vind kunnen.

We weten niet of er kunstwerkjes zijn geproduceerd tijdens deze intieme schildersessie, maar we weten in ieder geval wel dat Sophie een goed potje voorspel erg kan waarderen. In de villa van Lang leve de Liefde blijft niets onbesproken, dat blijkt wel weer.