Carmen in Lang Leve de Liefde vind haar date lelijk en kan wel huilen

De dating show Lang Leve de Liefde lijkt een onuitputtelijke bron van tenenkrommende televisie te zijn. Zo zagen we in het verleden al wappie Marion, een pikante showtje van Anja en de heerlijke rokersstem van Astrid. Deze keer is het Carmen. En Carmen is keihard tegen haar date Ronald.

Carmen is er klaar mee

Het lijkt soms wel alsof de redactie van LLDL expres de verkeerde mensen aan elkaar koppelt. In deze aflevering zijn het Carmen en Ronald. Ronald is een lieve beer van een vent. Hij is zachtaardig en doet moeite om het zijn date naar de zin te maken. Dat lukt echter niet heel erg goed..

Carmen is namelijk vrij hard voor Ronald. Als ze aan het koken is vraagt Ronald of hij ‘z’n eigen’ nuttig kan maken. Een lieve vraag natuurlijk, hij wil Carmen gewoon helpen. Maar Carmen reageert daar op geheel eigen wijze op. En in de afbeelding onderaan het artikel belt ze een vriendin om even flink te klagen.

‘Ik kan wel janken’

Carmen besluit haar zus te bellen voor een update. Ze begint met ‘het is echt heel erg’.. Haar zus vraagt wat er aan de hand is. Carmen zegt dat ze haar date echt heel lelijk vind en ze er niks aan kan doen.

Daarna vertelt ze over wat andere dingen waar ze niet helemaal lekker op gaat. Kan natuurlijk gebeuren, maar echt netjes is het niet. Arme Ronald… Bekijk het fragment hieronder: