Lang Leve de Liefde: Jaap steekt ‘m erin in gaat direct tukken

Lang Leve de Liefde begint langzaam een van de meest vermakelijk televisie programma’s te worden. Elke week duikt er minstens 1 fragment op waar kijkers massaal op los gaan. Deze week hebben we er eentje uit de oude doos, namelijk deelnemer Jochem die door velen bestempeld wordt als de grootste kwal ooit.

Lang Leve de Liefde

De dating show Lang Leve de Liefde lijkt een onuitputtelijke bron van tenenkrommende televisie te zijn. Van Corona-wappie Marion, tot het pikante showtje van Anja en de heerlijke rokersstem van Astrid.

En natuurlijk mogen we Big Money Spender van een paar maanden geleden niet vergeten die met zijn opschepperij en patsergedrag massaal werd uitgelachen. Wie ook heel wat reacties losmaakte is deelnemer Jaap.

Jaap en Tineke Lang Leve de Liefde

Jaap steekt ‘m erin

Maak kennis met Jaap. Jaap is wat ze noemen een echte ‘recht voor z’n raap’-kerel. Jaap is op date met Tineke en heeft er behoorlijk veel zin in. Het duurt dan ook niet lang voor Jaap z’n move maakt en ‘m bij Tineke erin steekt.

Laat het duidelijk zijn, we hebben het in dit geval over Jaap zijn tong. Misschien maar goed ook, want na de zoen is Jaap helemaal uitgeput en zoekt meteen zijn nest op. Tja, Tineke, zit je dan in je eentje…