Ongekend arrogantie in Lang Leve de Liefde: Chantal “Ik ben bovengemiddeld knap” en Jeroen “Ik ben een bad boy”

In Lang leve de Liefde worden twee onbekenden aan elkaar gematcht en brengen minimaal 24 uur met elkaar door in een riante villa. De ene keer spatten de vonken er vanaf, de andere keer eindigt het in tenenkrommende drama. Vandaag twee parels die qua arrogantie perfect voor elkaar bestemd lijken te zijn.

Chantal vind zichzelf “bovengemiddeld knap”

Deze keer lijken de makers van het tv-programma Lang Leve de Liefde het perfecte koppel te hebben gevonden. Maak kennis met Chantal en Jeroen, een echte match made in heaven. We beginnen even bij Chantal, die naar eigen zeggen bijna duizend complimentjes per dag krijgt.

Volgens Chantal zelf krijgt ze die complimenten omdat ze gewoon bovengemiddeld knap is. Zo valt ze niet perse onder het kopje “wat lelijker”, aldus Chantal zelf. Over haar innerlijk is ze dan gelukkig ook net zo eerlijk en geeft toe dat mensen zeggen dat ze een “kutinnerlijk” heeft. Bekijk de beelden hieronder:

Jeroen doet er een schepje bovenop

Tja, na al dat verbale geweld van Chantal kan haar date Jeroen niks anders doen dan er zelf in mee gaan. Hij lijkt echter niet gecharmeerd van Chantal haar uitspraken en besluit zelf het offensief in te zetten. Helaas voor hem is de poging tevergeefs.

Jeroen is naar eigen zeggen namelijk een “echte bad boy”. Hij komt over als een nette jongen, maar de mensen die hem in het echt kennen weten dat “de vork toch iets anders in de ke… stamppot steekt”. Die uitspraak shockeerde Chantal dusdanig dat ze spontaan haar eigen haren in de fik stak. Geen grap, bekijk de beelden hieronder maar: