Dit zijn de moeders van de 3 kinderen van Douwe Bob

Dat Douwe Bob een echte doordouwer is dat blijkt wel uit het nieuws dat hij drie verschillende vrouwen vrijwel tegelijk zwanger heeft gemaakt. De zanger onthulde namelijk na de geboorte van zijn dochtertje Bobby op 9 December, dat er nog twee kinderen op komst zijn! Maar wie zijn de moeders van deze kinderen? Je leest het uiteraard hier!

Loes van Delft

Toen Douwe Bob in juli vorig jaar een optreden in Bloemendaal had riep hij; “De hele wereld mag het weten. Er zit een hele lieve meid in het publiek, Loes van Delft heet ze. Die heeft een heel mooi baby’tje in haar buik, en ik mag daar de vader van zijn.” Hiermee maakte de zanger wereldkundig dat hij vader zou worden.

Loes van Delft (30) is een succesvol kunstenares die haar sculpturen en graffitikunst exposeert in binnen- en buitenland. Douwe heeft geen relatie met Loes, maar ondanks dat zal hij er toch zijn voor zijn kind. Op 9 December werd Bobby Lou geboren. Hij deelde trots wat foto’s van zijn dochtertje op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@douwebob)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@douwebob)

Anouk Elizabeth

Op vrijdag 7 Januari maakte Douwe bekend dat hij en zijn ex-vriendin Anouk Elizabeth een kindje verwachten. Hij deelde dit nieuws op Instagram met de tekst; “Anouk Elizabeth en ik krijgen een zoon. We probeerden het bijna 3 jaar en is is 5 maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg veel van elkaar en m’n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje”. Hierna sluit hij de tekst af met “Het leven is een wervelwind. Ride it.

De socia-media kanalen van Anouk zijn afgeschermd, maar op het Instagram-kanaal van Douwe Bob is te zien dat het een knappe blondine betreft. Hij heeft een speciaal plekje in zijn hart voor Anouk, want het nummer ‘was it just me’ heeft de zanger geschreven met de relatiebreuk van de twee in gedachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@douwebob)

Een onbekende vrouw

Nadat Douwe de post over zijn aanstaande kindje met Anouk Elizabeth heeft gepost verschijnt er een bericht op roddelsite ‘Life of Yvonne’ waarin ze verwijst naar ‘de wervelwind’ van Douwe Bob. “Zit je? Er is nog een baby geboren, op 19 December. Ook hier is Douwe de vader van” schrijft ze.

Niet lang na het verschijnen van dit bericht verklaart Douwe Bob dat hij inderdaad ook de vader is van dit derde kindje. Wie de moeder is heeft hij niet bekend gemaakt, maar belooft ook voor dit kind een vader te zijn. Douwe gaat het nog druk krijgen! Maar goed, de zanger weet van wanten, dus dat moet voor zijn agenda geen probleem zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@douwebob)