Kijkers Lang Leve de Liefde kosten arrogante dame uit: “walgelijk mokkel”

Afgewezen worden of iemand moeten afwijzen is nooit een pretje. Althans, dat is hoe de meeste mensen het voelen. Deze dame lijkt daar heel anders over te denken, want al lachend en vol arrogantie wijst ze haar LLdL-date snoeihard af. En kijkers van de show gaan massaal los op haar.

Lang Leve de Liefde

In het tv programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling om de ware liefde te vinden. Je krijgt de kans om met je match minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen in een luxe villa te vertoeven. En omdat de camera’s continu draaien lever dat vaak mooie fragmenten op.

Maar in de villa gaat het er niet altijd even lief en aardig aan toe. Celine en Alexander zijn samen op date, maar als het aan Celine ligt is haar verblijf in de villa zo kort mogelijk. Ze heeft namelijk geen klik met hem en laat dat op zeer arrogante wijze aan heel Nederland zien. Smakeloos.

Kijkers Lang Leve de Liefde kosten arrogante dame uit walgelijk mokkel 1

Celine en Alexander

Het komt wel eens voor dat er twee mensen gematcht worden die totaal niet bij elkaar passen. Alexander wilde het nog wel een dagje geven, maar Celine was er bij binnenkomst meteen al klaar mee. En dat laat ze onnodig uitgebreid en duidelijk aan hem weten: “Ik was aan het aftellen” en “Met gierende banden naar huis”.

Met deze uitspraken maakte Celine zich niet erg geliefd bij de kijkers. In de reacties gaan de kijkers dan ook helemaal los op haar. “Arrogante mokkel”, “Vreselijk mens zeg. Zo overdreven te reageren. Heb beetje respect voor de ander z’n gevoelens zeg.” valt er in de comments te lezen. Hebben de kijkers gelijk? Bekijk hieronder de beelden: