Knapste schaatster Jutta Leerdam zet Instagram op kop met uitdagende foto

Zo dan! De knapste schaatser ter wereld, onze eigen Jutta Leerdam, zet het internet op zijn kop met een zeer fijne foto. De wereldkampioene op de 1.000 meter plaatst een uitdagende foto en daar krijg je het spontaan warm vanb.

Jutta Leerdam

Haar Instagram-account staat vol met bijzonder fijne foto’s waarmee ze elk sportief mannenhart sneller laat kloppen. En niet alleen in Nederland gooit ze hoge ogen, ook in het buitenland weten ze inmiddels van Jutta’s bestaan af.

Zo noemt de Vlaamse website Clint.be haar de knapste schaatster van het de planeet. En na het zien van de foto onderaan dit artikel snappen we dat wel. Manneblad FHM benoemde haar in 2019 al tot knapste sportvrouw van Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta zet Instagram op kop

De titel als mooiste sportvrouw van Nederland heeft ze wat ons betreft meer dan verdient. De 22-jarige blondine uit ‘s-Gravenzande post regelmatig prachtige plaatjes van zichzelf, waarop ze niet te verlegen is om uitdagende outfits aan te trekken.

Haar meest recente foto is er ook weer zo eentje. Haar badpak-foto’s zorgen ervoor dat iedereen het warm krijgt van Jutta en dat elke site deze week weer over haar schrijft. Bekijk de foto hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)