Joop uit ‘Lang leve de Liefde’ haalt zijn gloeiende lans uit zijn broek.

Lang leve de Liefde worden twee onbekenden 24 uur lang met elkaar opgesloten in een villa om te ontdekken of ze terecht gematcht zijn. In deze video zien we Joop en Charisse. Als joop begint te zwaaien met zijn gloeiende lans zegt Charisse dat ze het ‘fucking dik’ vindt.

Joop en Charisse in de villa van Lang leve de Liefde

Als je op date gaat in Lang leve de Liefde dan vergeet je uiteraard niet om je tandenborstel en schone onderbroeken mee te nemen. In dit geval besloot Joop om zijn dikke vette Star Wars Lightsaber niet te vergeten! Zo trots als een pauw drukt hij op het ‘aan’ knopje, om indruk te maken op Charisse. En dat lukt, want ze is meteen onder de indruk.

“Hij maakt zelfs geluid” zegt ze terwijl ze vol verbazing kijkt naar de kleuren van het lichtzwaard. Maar dat is nog niet alles! Joop heeft thuis een complete show ingestudeerd, en die gaat hij laten zien aan zijn kersverse date. Kijk de beelden hieronder:

Wat is je favoriete kleur?

Joop is de moeilijkste niet en gaat de show geven in de favoriete kleur van Charisse. Als hij paars heeft geselecteerd dan loopt hij als een goedgevulde Jedi naar het midden van de woonkamer en begint een show weg te geven waar Luke Skywalker jaloers op zou zijn.

Het is een keer wat anders dan een openingszin, maar wij kunnen het wel waarderen. Joop weet de sterren in haar ogen te raken, want zo te zien is Charisse diep onder de indruk van zijn skills met zijn lightsaber. Normaal doet hij het in een Star-Wars pak, dus misschien komen we Joop eens tegen op een conferentie.

lang leve de liefde joop