Zien: Johnny de Mol krijgt wind van voren en reageert op ‘The Voice-situatie’

Johnny de Mol moest er ook aan geloven: reageren op het gesprek van de dag. In zijn talkshow HLF8 op SBS6 ging het natuurlijk ook over de situatie. Hij was flink geëmotioneerd en vond het duidelijk lastig, vooral aangezien de situatie zo dicht bij hem staat. Jeroen Rietbergen, de voormalige vriend van zijn tante Linda de Mol, is volgens Johnny „een ongelooflijke klootzak”

Johnny de Mol reageert op het drama

Johnny, aka de ‘zoon en neef van’, kon er niet onderuit: de situatie die het hele land in rep en roer heeft gezet. Tijdens zijn talkshow moest het natuurlijk besproken worden. Jeroen Rietbergen erkende en kwam al met een statement naar buiten. Johnny: „Hij (Rietbergen, red.) is een lul de behanger, maar tegelijkertijd moet ik erbij zeggen: we houden ook van hem.”

De presentator gaf aan dat hij het lastig vond om tijdens een talkshow over de situatie te praten, vooral omdat er natuurlijk veel familieleden bij betrokken zijn. Hij noemde Jeroen Rietbergen een “aangewaaide oom”. Hij besprak het drama aan tafel maar gaf ook een statement vooraf gaande aan de uitzending.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HLF8 (@hlf8live)

Wist De Mol Senior hier van?

In HLF8 ging het ook over John de Mol, de bedenker van The Voice. Johnny kon niet zeggen of zijn vader wist van wat er allemaal speelde met Rietbergen. Hij neemt aan van wel, maar „ik weet niet hoe dat toen allemaal is afgehandeld”. Hij heeft zijn vader, die nog niet op het nieuws heeft gereageerd, daar naar eigen zeggen nog niet over gesproken.

Je kunt de hele aflevering hier terugkijken. Volg Lifestylenova om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom The Voice of Holland.