Jessy heeft een levensdoel: ‘Ik wil de grootste boezem en kont ter wereld’ (foto’s)

We hebben (bijna) allemaal wel een doel in ons leven. De een wil een gezinnetje starten, de ander zou graag een goed doel opzetten. De Duitse Jessy Bunny heeft een ander persoonlijk doel in haar leven. Dit fulltime OnlyFans-model wil namelijk de ‘ultieme bimbo look’ krijgen. De 20-jarige dame wil de grootste borsten en kont ter wereld creëren.

Jessy gaat ervoor

Op haar achttiende begon haar avontuur. Ze kreeg geld van haar ouders voor haar eerste auto, echter besloot ze hiervan haar boezem te vergroten. Daarna was het hek van de dam. Ze heeft nu vele operaties achter de kiezen en heeft inmiddels cup M. Maar dat is nog lang niet alles.

“Ik wil nog meer operaties. Ik wil de grootste joekels ter wereld hebben maar ook de grootste lippen en het grootste achterwerk. Ik zal binnen enkele maanden mijn tweede kontoperatie laten doen. Ik wil ook twee ribben laten verwijderen, een nieuwe neusoperatie en kaakimplantaten laten zetten. Ik wil ook nog meer botox en een ooglift. Ik heb ook al aan mijn flamoes laten werken om deze extra strak te maken.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door _ (@super_starr7600)

Ambitieuze en dure plannen

In totaal is ze al 60.000 euro kwijt aan operaties. Alleen haar boezem heeft al zo’n 17.000 euro gekost. Jessy doet dit uiteraard om zoveel mogelijk aandacht te krijgen en haar OnlyFans-account te laten groeien. Ze denkt namelijk dat 90% van alle mannen haar aantrekkelijker vinden en dat hun vrouwen super jaloers zijn.

“Wanneer ik op straat rondloop dan is iedereen naar mij aan het staren. Heel begrijpelijk natuurlijk want ik heb de grootste borsten en het meest verbeterde lichaam op de plek waar ik woon. Sommige mensen maken wel eens een gemene opmerking, anderen willen dan weer heel graag een foto. Een leuk weetje is dat de meeste vrouwen op straat mijn look prachtig vinden. Ik denk dat meer dan 90% van de mannen deze bimbo-look heel sexy vinden, maar ik wil dus nog meer.”

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Montevideo Portal (@portalmvd)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Curiosips (@curiosips)