Confronterende foto Jessica Simpson tijdens drankverslaving: “Onherkenbaar”

Velen van ons kennen Jessica Simpson uit haar zangperiode waarin ze een paar hitjes scoorde met onder andere het nummer These Boots Are Made for Walkin’. Die periode is zo’n 15 a 20 jaar geleden en in de tussentijd heeft Jessica Simpson een hoop meegemaakt, waaronder een stevige alcoholverslaving.

Jessica Simpson

Grote kans dat het een tijdje geleden is dat je iets van Jessica Simpson gehoord hebt. Ze is al jaren niet meer actief in de celebrity-wereld en zoekt nauwelijks weinig de aandacht op. Dat zou voor een groot deel te maken hebben gehad met een drankverslaving waar de blondine in 2017 mee kampte.

Die periode was voor Jessica behoorlijk heftig en ze heeft het al die tijd vrij goed verborgen weten te houden voor de roddelmedia. Nu, 4 jaar later, deelt ze zelf een zeer schokkende en confronterende foto van zichzelf waarop ze te zien is ten tijde van haar zware drankverslaving.

Onherkenbaar door drankverslaving

Dat Jessica Simpson niet meer het jonge meisje van 20 jaar geleden is, is natuurlijk niet zo gek. De goedlachse blondine is vandaag de dag 41 jaar oud, maar op haar recente foto’s is daar niks van te zien. Jessica ziet er tegenwoordig namelijk minstens net zo goed uit als vroeger.

Maar op een confronterende foto die ze gisteren met haar volgers op Instagram deelde ziet ze er stukken slechter uit. In beschrijving van de foto laat ze weten dat ze kampte met een serieus drankprobleem en behoorlijk wat kilo’s was aangekomen. Ze is op de foto bijna onherkenbaar. Bekijk de foto hieronder:

Zo ziet ze er tegenwoordig uit: