Jeroen Rietbergen, vriend van Linda de Mol: “Wat heb jij een ge*l broekje aan”

Er komen langzamerhand steeds meer dingen aan het licht rondom het programma The Voice of Holland. Vooral Jeroen Rietbergen moet flink door het stof na zijn walgelijke acties. De Volkskrant schreef over het gedrag van de bandleider tegenover een 18-jarige kandidaat.

Jeroen Rietbergen gaat te ver

Donderdag komt het programma Boos met een aflevering rondom The Voice of Holland. RTL heeft al besloten het programma van de buis te halen. De eerste verhalen komen echter al aan het licht. Jeroen Rietbergen is vaak onderwerp van gesprek.

De Volkskrant heeft met meerdere deelnemers gesproken waarvan 3 zeer negatieve ervaringen hebben met Jeroen. “Ik weet nog dat ik door de gang liep en dat Jeroen achter me stond, er was verder niemand. Wat heb jij een geil broekje aan”, zegt Kirsten Berkx (31) bijvoorbeeld, die in 2017 achtste werd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

 

Machtspositie en weglachen

Kirsten lachte de reactie toen weg. Niemand durfde toen iets te zeggen over de opmerkingen van Jeroen, hij is namelijk een machtige man en de zwager van John de Mol. Toch begrijpt niemand dat hij zo lang is weggekomen met dit soort reacties.

Andere deelnemers doen ook hun verhaal maar willen liever anoniem blijven. Zij vertelt over een repetitie met Jeroen en zijn band. Hij vroeg haar op een andere plek te gaan staan. “Dan kan ik naar je kont blijven kijken”, was volgens de krant de reden.

Allemaal bizarre verhalen en we zijn heel benieuwd wat er nog meer aan het licht komt. We leven mee met de slachtoffers en hun families.