Een feestje op één van de coolste plekken van de stad, alleen voor singles? Ja, je hoort het goed!

Singles, dit mag je niet missen. Je zomer staat op het punt om een stuk leuker te worden. Dating-app-slash-evenementen-expert Inner Circle organiseert in het hippe Pink Beach in Amsterdam een avond gezellig flirten in de zomerzon. Lees hieronder hoe je aan een ticket komt.

1. Schrijf je hier in bij Inner Circle

Inner Circle is de dating app die ontworpen is om elkaar in het echt te ontmoeten. Het idee is dat je minder gaat swipen en meer gaat beleven, dus doet de app er alles aan om singles in het echt met elkaar te laten socializen en flirten, in plaats van alleen via je scherm. Daarom organiseren ze bijzondere evenementen voor singles, raden ze de beste plekjes aan voor een eerste date en matchen ze mensen op basis van de locaties waar ze allebei graag komen.

Of ze organiseren natuurlijk gewoon een singlesparty met strandthema waar je ijskoude drankjes, tropische DJ sets en (het belangrijkste) meer dan 250 aantrekkelijke singles kunt vinden.

Inner Circle Pink Beach Feestje 1

2. Regel je ticket en kom naar Pink Beach

Op een van de hipste plekken van Amsterdam, Pink Beach, organiseert Inner Circle een onvergetelijke avond om je te helpen je volgende vlam te ontmoeten. Voel het roze zand tussen je tenen, duik in het ballenbad en volg de palmbomen naar een tropische oase waar je kunt flirten met wie je maar wilt. We gooien er zomerse cocktails en livemuziek tegenaan, zodat je in de perfecte situatie bent om tot laat met nieuwe mensen te flirten. Geniet van de zomerse vibes en laat je helemaal gaan!

3. Zorg dat je erbij bent, feest erop los en raak misschien zelfs aan de praat met een nieuw iemand

Zo gemakkelijk is het. Een pop-up strandbar met veel cocktails en eindeloos flirten, dat mag je natuurlijk niet missen. Wil je erbij zijn? Natuurlijk wil je dat. Regel je ticket door je hieronder te registreren bij Inner Circle.

Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Registreer je GRATIS bij Inner Circle en reserveer direct je tickets.

Inner Circle Pink Beach Feestje 2