Single, zin in een feestje en woon je in Rotterdam? Dit is het dating event waar iedereen bij wilt zijn

Klap je laptop dicht en knoop je stropdas los. Dit after work evenement is namelijk de plek waar jij wilt zijn en laat jou kennis maken met een wereld vol singles die daten wél serieus nemen.

Eerst feesten, daarna daten. Dat is hoe feestjes voor singles horen te verlopen. Op die manier zul je je nooit meer ongemakkelijk voelen tijdens een feestjes vol met singles tijdens een geweldige avond uit waarbij iedereen er voor open staat om nieuwe mensen te ontmoeten. Het volgende bruisende event zal in Rotterdam plaatsvinden. Wij zetten de ins & outs voor je op een rijtje. 

Na 500 singles feestjes is deze app de expert op het gebied van events

Inner Circle is een dating app, eentje die niet lijkt op al die andere apps die je vast al een keer hebt geprobeerd. Deze app is een expert in het organiseren van fantastische events voor singles waar je volop nieuwe mensen leert kennen. Van stijlvolle cocktail workshops en bijzondere events met honderden singles. Het is meer dan logisch dat deze events overal ter wereld uitverkopen.

Het volgende evenement vindt plaats bij George in Rotterdam. Geniet samen met 150 singles van heerlijke cocktails, leuke ijsbrekers en spellen waardoor je al snel interessante en enthousiaste gesprekken hebt. Dit is de ideale manier om lekker te ontspannen na het werk, mis het niet! Op het menu staan heerlijke cocktails, leuke spelletjes en verleidelijke verrassingen.

inner-circle-rotterdam

Een feest waar iedereen single is? Je hoort het goed!

Events van Inner Circle zijn geweldig omdat je weet dat de andere gasten hun liefdesleven ook serieus nemen. De app gelooft in kwaliteit boven kwantiteit, je kunt dus rekenen op een onvergetelijk event met interessante mensen die openstaan om te daten. Bereid je voor op een avondje flirten en en pak je dansschoenen maar uit de kast.

Dans op de tafel met de heerlijke live muziek van Jeremy Garcia. Of je met je dansmoves nu indruk wil maken op je date, of de boogie wil doen met je vrienden, Inner Circle @ George is de place to be na een lange werkdag.

Haal snel hier je ticket

Een afterwork party met cocktails, muziek en een grote kans op flirten voor slechts € 5,-. Dit moet wel de hemel zijn voor mensen die het daten serieus nemen. Mis het niet. Dit is wat je moet doen:

  1. Meld je gratis aan bij Inner Circle
  2. Ga naar de sectie “Discover” in de app om je snel jouw tickets te kopen
  3. Feest, dans, flirt en geniet van het event!

Geloof ons, dit feestje wil je niet missen.