Innovatieve indoor speeltuin: elke vrijdagavond 18+ en zuipen voor een prikkie

We zijn er bijna, het einde van de maatregelen komt in zicht. Tijd om weer te dromen over alle leuke dingen die we gaan doen. Er is een hoop in te halen. Deze enorme indoor speeltuin heeft alvast een gat in de markt gevonden voor het moment dat ze weer open gaan.

Helemaal los in de speeltuin

Waar de indoor speeltuin vroeger een activiteit was voor kinderverjaardagen, is dit idee meer gericht op volwassenen. Als alles open gaat kun je er straks elke vrijdagavond zuipen en je weer kind voelen tegelijk. De deuren gaan enkel voor 18+ open en het zal een knalfuif worden.

De alcohol zal vloeien en je kunt je uitleven in de ballenbak. De slogan van het hele festijn is: ‘Laat je innerlijk kind opnieuw tot leven komen tijdens Adult Night’. Iets waar wij volledig achter staan.

big fun 1

Happy Hour

Er is tussen 8 en 9 een Happy Hour om flink in de stemming te komen. Je krijgt dan twee drankjes voor de prijs van een. De entree van het feest is 8 euro, maar dan mag je wel alles doen waar je zin in hebt. Van de ballenbak tot de glijbaan, jij bent erbij .

Helaas is de indoor speeltuin, genaamd Big Fun, in het Verenigd Koninkrijk. Je zult dus wel met de boot, trein of het vliegtuig moeten om dit mee te maken. We verwachten echter bij succes dat het snel naar Nederland over zal waaien. De tijd zal het leren.