In dit Tanzaniaanse hotel slaap je onder water

In Tanzania vind je The Manta Resort, waar je kan kiezen voor een wel erg gave kamer: The Underwater Room. De naam zegt het al: hier slaap je onder water met een uniek uitzicht op alles wat er onder water gebeurt.

Dit verblijf heeft een uniek ontworpen drijvend design. Vanaf de kust vaar je 250 meter door de kristalheldere zee naar je onderwater verblijf. Vanuit je bed heb je een uitzicht op het leven in de oceaan om je heen. Nog gaver: de spotlights aan de buitenkant van de kamer trekken s’nachts nog meer unieke zeedieren aan. Dit is een verblijf voor op je bucket-list.

Tijdens je verblijf word je voorzien van een kajak en snorkel set met vinnen om de omgeving zelf te verkennen terwijl je avondmaal wordt bereid en geserveerd op een zelfgekozen tijdstip. Alle faciliteiten en services zijn ontworpen om natuurbehoud te bevorderen.

Badkamer en woonkamer faciliteiten vind je aan de drijvende bovenkant van The Underwater Room. Je kan op eigen houtje de omgeving verkennen, maar er zijn ook duik tripjes, safari’s en andere excursies bij te boeken.

Voor $1700 per nacht heb je een dubbele kamer in dit gave resort. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Bekijk hieronder meer beeldmateriaal!

Hotel onder water the underwater room

Hotel onder water the underwater room

Hotel onder water the underwater room

Hotel onder water the underwater room

Hotel onder water the underwater room

Hotel onder water the underwater room

Hotel onder water the underwater room

Lees ook

REacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Meest gelezen

8 Onmogelijk raadsels waar je hersens van gaan kraken!

Je hersenen kunnen zo nu en dan wel wat oefening gebruiken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat je het brein kan trainen door het flink aan...

Komische video uit 1999: “Een mobiele telefoon? Ik heb toch een antwoordapparaat…”

De mobiele telefoon is inmiddels niet meer weg te denken. De jongeren van tegenwoordig weten zelfs niet beter. Maar in 1999, inmiddels zeventien jaar...

Met deze maanpuzzel van 1000 stukjes ben je wel even zoet

De meeste van ons zitten momenteel thuis en vervelen zich kapot. Een van de manieren om de tijd te vullen is het leggen van...

Volg ons

14,170FansLike