Dit is volgens vrouwen de ideale lengte van jouw jongeheer

Je hebt ze in alle soorten en maten. Van groot tot klein, dik tot dun en recht tot krom. Door al die verschillen en door dingen die ze op het internet zijn, kunnen mannen wel eens onzeker zijn over hun jongeheer. Dit is ook de reden dat elke man zijn leuter wel eens heeft opgemeten. Er is nu een onderzoek gedaan naar de ideale lengte, volgens vrouwen.

Onderzoek naar de perfecte lengte van de pielemuis

Alle mannen twijfelen wel eens over hun eigen pielemuis, daar is niks mis mee. Maar het is tijd voor openheid over dit onderwerp. Want er is voor ieder wat wils en echt niet iedere vrouw wil een mega maat. Toch willen we stiekem wel weten welke maat vrouwen gemiddeld het liefst onder de dekens hebben.

Er is nu baanbrekend onderzoek gedaan naar de ideale lengte. In Los Angeles is onder vele dames gevraagd wat de perfecte maat is en waar ze het meeste van genieten. Veel mannen denken: hoe langer, hoe beter. Maar is dit eigenlijk wel zo? De Universiteit van Los Angeles deed onderzoek en kwam tot een conclusie

ideale lengte man onderzoek

Lengte doet er wel toe

Door middel van een 3D printer maakten onderzoekers op de Universiteit verschillende lengtes en vormen. Deze kunstwerken varieerden van 10 cm tot 21,50 cm. Daarna ontvingen 75 vrouwen al deze items thuis. De vrouwen vergeleken en deden de test. Welke vorm en maat vinden zij het fijnst? Hierna vulden zij een vragenlijst in en de analyse kon beginnen.

Er kwam een bijzondere conclusie uit het onderzoek: vrouwen willen tijdens een one night stand iets anders dan in een relatie. 16,26 centimeter werd als fijnst ervaren voor een eenmalige stoeipartij. Voor een relatie gaan ze liever voor iets kleiner: 16 centimeter. Een klein verschil, maar toch opvallend.

Waar staat Nederland?

Voor Nederlanders is dit toch even slikken. De gemiddelde lengte van de Nederlandse man is namelijk 14,8 centimeter. Toch een kleine kanttekening: het onderzoek is gedaan onder enkel Amerikaanse dames. Grote kans dat Nederlandse dames met een iets kleinere variant ook genoegen nemen. In ieder geval mogen we allemaal trots zijn op onze jongeheer.

Bron: Manly