Voetballer Hulk krijgt kind met de nicht van zijn ex-vrouw (foto’s)

Als je gek bent op voetbal dan ken je Hulk ongetwijfeld. Deze voetballer heet niet voor niets Hulk, het is namelijk een speler met een bizarre trap in z’n benen. Daarnaast heeft hij nog wat hobby’s, voornamelijk vrouwen. Hij kondigt namelijk de geboorte van een nieuwe dochter aan. Niks bijzonders? Zeker wel. Zijn nieuwe scharrel is namelijk de nicht van de vrouw waar hij 12 jaar mee was.

Hulk doet het met nicht van zijn ex-vrouw

Hulk staat dus weer volop in the picture, deze keer alleen niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten. Hij heeft namelijk aangekondigd dat hij een kind krijgt met de nicht van zijn ex. Hulk is 12 jaar samen geweest met zijn ex-vrouw.

Afgelopen augustus ging het uit met zijn vrouw en een paar maanden later bleek hij al een relatie te hebben met de nicht. Dat laat wat wenkbrauwen optrekken. De kans dat de twee dus een affaire hadden tijdens de relatie is zeker aanwezig. Vooral zijn ex-vrouw Iran kon er niet mee lachen en sprak over ‘heel weinig respect voor haar en zijn andere kinderen die ze samen hebben’.

Gezellige familiedagen

Uiteraard is dit niet de eerste keer dat er zoiets gebeurt, maar nog nooit zo groot in de schijnwerpers. Hulk lijkt er echter niet mee te zitten, hij kondigt het vol trots aan op sociale media.

De Hulk heeft wel een goede smaak moeten we zeggen. De nicht van zijn ex-vrouw mag er namelijk zeker zijn. Bekijk de foto’s alvast hieronder. Gefeliciteerd Hulk!