Foto Hugo de Jonge Viraal: “is dit coke op zijn neus!?”

Hugo de Jonge is onderwerp van gesprek sinds de coronapandemie. Hij, en Mark Rutte, zijn vaak de zondebok vanwege het hele beleid. Vaak terecht, soms wat minder. Hij is bij de een geliefd en bij de ander niet. Maar nu is er een foto opgedoken waarbij oplettende kijkers coke-restanten op de neus van de Jonge hebben gevonden. Wat denk jij?

Hugo de Jonge aan de drugs?

Er zijn al vaker filmpjes verschenen waarbij mensen Hugo de Jonge verdenken van drugsgebruik. Hoe hij uit zijn ogen kijkt en hoe zijn kaak soms heen en weer schaatst. Drugsgebruikers zeggen het gedrag te herkennen.

Afgelopen week gebruikte Nu.nl een foto van de minister voor een Instagram post. Oplettende kijkers viel meteen iets vreemds op. Is dit lichtinval of is er iets anders aan de hand?

hogo de jonge

Oordeel zelf

Veel mensen pakten de foto op en veel verschillende pagina’s delen de video. Het lijkt alsof er coke-restanten te zien zijn rond het neusgat van minster de Jonge.

In de video hieronder probeert iemand dit te bewijzen. Of het klopt of niet, Nu.nl heeft de foto in ieder geval verwijderd. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf: