Helse dame in LLDL zorgt voor irritatie bij kijkers: “Arrogante heks”

In Lang Leve de Liefde kunnen we vaak lachen om, maar soms maken de deelnemers het wel heel erg bont met hun uitspraken en gedrag. Vandaag gaat het internet los op Esther, die geheel onterecht haar date Han beschuldigd van het feit dat hij haar geen hand zou hebben gegeven…

Lang Leve de Liefde

In het tv programma Lang Leve de Liefde is het de bedoeling om de ware liefde te vinden. Je krijgt de kans om met je match minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen in een luxe villa te vertoeven. En omdat de camera’s continu draaien lever dat vaak mooie fragmenten op.

Maar in de villa gaat het er niet altijd even lief en aardig aan toe. Vandaag kijken we naar Esther en Hand, een ouder stel dat samen op date is. Maar erg lief is Esther niet voor Han, want hij zou haar geen hand hebben gegeven en daar is Esther op z’n zachts gezegd niet over te spreken.

lang leve de liefde arrogante heks 3

Esther en Han

Op de beschuldigingen maakt Han eerst nog z’n excuses. Desondanks schiet Esther toch uti haar slof: “Wat krijgen we nou?!”. Maar wat blijkt, Han heeft Esther gewoon keurig een hand gegeven, maar Esther lijkt het totaal te zijn vergeten. Han is op het eerste oog een ontzettend aardige en ingetogen man. Waarom ze hem met een zeer strenge en boze vrouw zoals Esther hebben gematcht is de vraag die elke kijker zichzelf nu stelt.

Een van de boze kijkers reageert met: “Brave man jij hoeft nergens spijt van te hebben. Dat mokkel moet jou excuses aanbieden voor het verkloten van je kostbare tijd, wat een vreselijke arrogante heks”. Bekijk hieronder het fragment: