Gretige gozer gaat iets te snel tijdens First Dates: “Op zoek naar een boefje..”

First Dates blijft een van onze favoriete programma’s om naar te kijken. Je kent het wel: in dit heerlijke programma waarbij singles de liefde proberen te vinden. Deze keer was het een gozer die meer op zoek was naar lust. En dat blijkt een flinke mis-match te zijn.

Gozer gaat snel tijdens date

Tijdens dit programma is het de bedoeling om elkaar goed te leren kennen. Aan de hand van vragenlijsten koppelt First Dates je aan een andere kandidaat. Soms werkt het mega goed, soms is het een totale mis-match. In dit geval zeker het tweede.

Deze gast heeft namelijk een beetje teveel honger. Hoe we dat bedoelen? Hij loopt heel erg hard van stapel. En dat kan een mega afknapper zijn voor vrouwen. Iets wat deze gast in levenden lijve heeft ondervonden. Dit gaat toch even een stapje te ver.

first dates

First Dates gretigheid

Een First Dates-date duurt gemiddeld rond de 1,5 uur. Als je in zo’n korte tijd al zo ver bent om te vertellen dat je elkaar moet uitdagen en triggeren in bed, dan loop je grote kans op een blauwtje.

Hij weet ook te vermelden dat het bed niet de enige plek is waar hij het wil doen. Beetje teveel info? Denk het wel. Bekijk het fragment hieronder: