Optreden van Glennis Grace gaat fout: “Helemaal ingestort!”

Glennis Grace is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Het ging daarbij vooral om de ruzie die haar zoon had in de Jumbo, waarna ze met een flinke knokploeg verhaal is gaan halen. Ze heeft daardoor zelfs een tijdje in de cel gezeten. Een flinke deuk in haar imago en smet op haar carrière. Ze is ondertussen weer aan het optreden, maar dit gaat nog niet zoals ze had gehoopt.

Glennis Grace weer aan het optreden

De zangeres is na het incident niet uit haar zanggroep ‘Ladies of Soul’ gezet. Ze kan dus gewoon weer optreden, echter is dit niet bij alle fans goed gevallen. Tijdens het eerste optreden na het hele gebeuren kwam ze namelijk voor een halflege zaal te staan.

Juicekanaal Reality.FBI wist dan ook te melden: “Er zijn zo’n 250 mensen afgekomen op het eerste optreden sinds tijden van Glennis.” Dit moet natuurlijk een lastig moment zijn voor de zangeres. Tussen de 250 man zaten ook opvallend veel Duitsers in het publiek. Al deze perikelen zorgden voor een breakdown bij Glennis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)

Mental breakdown

Het optreden was onderdeel van de nieuwe tour van Glennis. De zangeres zong in De Kubus in Lelystad. Dit is niet gelopen zoals de fans en Glennis zelf hadden gehoopt. Juicechannel kreeg dit binnen: “Weet niet hoe interessant het voor jullie is, maar was gisteren bij het concert van Glenda in Lelystad. Ze ging op een gegeven moment het liedje ‘Clown’ zingen en heeft na de eerste zin 5 minuten met d’r rug naar ons toe gestaan omdat ze moest huilen.”

Dit gun je natuurlijk niemand. Waarom ze precies een breakdown had weet niemand. Wellicht dat ze zelf later met een statement zal komen. De roerige tijd is haar in ieder geval niet in de koude kleren gaan zitten. Bekijk het bericht hieronder en swipe voor alle informatie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)