Bizar: Glennis Grace liet Jumbo achter als zwijnenstal

Naar verluid heeft niemand minder dan Gerard Joling foto’s in zijn bezit waarop te zien is hoe schandalig Glennis Grace en haar knokploeg de Jumbo in de Amsterdamse jordaan heeft achtergelaten. Illusionist Hans Klok gaf deze magische informatie tijdens een interview met de Weekend.

Glennis Grace wedde op een blind paard

De zangeres richtte vorige maand een ravage aan nadat haar zoon in de supermarkt werd aangesproken op zijn asociale gedrag, hij heeft het niet van een vreemde. Dat Glennis met deze actie op een blind paard wedde zal niemand verbazen. Ze werd dezelfde avond in de boeien geslagen en afgevoerd naar het politiebureau. Een paar dagen later stond ze weer buiten, blijkbaar brengen hoefijzers toch geluk.

Glenda Batta (de echte en wat minder sierlijke naam van Glennis) mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. In de tussentijd trekt iedereen zijn handen van haar af en wordt haar gouden strot gedowngrade naar eentje van lood. Dat is de prijs die ze moet betalen voor het mishandelen van minderjarige vakkenvullers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOS Stories (@nosstories)

Glennis Grace liet een ravage achter

Hans Klok vertelde aan de Weekend dat Gerard Joling in het bezit is van foto’s waarop te zien is hoe Glennis en haar achterban de Jumbo hebben achtergelaten. “Wat er nu aan de hand is in showbizzland is niet te filmen natuurlijk” aldus Klok. Hij doelt hier niet alleen op Glennis Grace, maar ook op Lil Kleine, Ali B en Marco Borsato. Hij is niet van plan om de foto’s voor het grote publiek openbaar te maken.

Het is uiteraard ongehoord hoe Glennis en haar opgefokte gevolg tekeer is gegaan in de supermarkt. Maar het zal de zangeres een afgeprijsde worst wezen. Het is een stuk veiliger als je in een slachtofferrol blijft zitten, niet dan? Ondertussen eiste madam een VIP behandeling op het politiekantoor. Dat ze aan een dood paard stond te trekken bleek wel toen de politieagenten niet meegingen in haar verzoek. Doei Glennis!