Gladjanus Denzel maakt Grace gek met striptease in Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde blijft een van onze favoriete programma’s aller tijden. n de villa zitten twee onbekenden 24 uur lang met elkaar opgescheept. In die 24 uur kijken de twee of ze terecht aan elkaar zijn gekoppeld. Soms is het heel ongemakkelijk en soms spatten de vonken er vanaf, zo ook deze keer met playboy Denzel.

Denzel en Gace

De ene match is wat beter uitgezocht dan de ander. Je moet natuurlijk wel op elkaars level zitten. Deze keer zijn het Denzel en Grace die een date met elkaar hebben. In eerste instantie lijkt het eerder een aflevering van Temptation Island als je het koppel ziet.

Grace komt rechtstreeks uit een Instagram-foto gelopen met haar wimpers, make-up en fillers. Denzel is de gladste playboy die je tot nu toe in de villa hebt gezien. Het resultaat? Een goede match uiteraard. Maar voor hoe lang?

Denzel gaat ervoor

Dit koppeltje lijkt helemaal voor elkaar gemaakt. Het zou ons niet verbazen als ze over een jaartje samen in Temptation Island zullen verschijnen. Denzel gooit de remmen los en laat zijn dansmoves zien aan Grace.

Eerst laat Denzel nog even zijn eerste tattoo zien aan Grace. Er zit namelijk een bijzonder verhaal achter. Denzel doet daarna een hele stripact en Grace krijgt het er maar warm van. Eerlijk, is dit ware liefde of heel erg ongemakkelijk? Wij zitten nog in een twijfel. Bekijk de fragmenten hieronder zelf: