Gio (22) deelt de DM’s die hij naar 14-jarige Jade stuurde

De soap rondom Gio en zijn minderjarige vriendin Jade (17) gaat verder. Onlangs deelde de 22-jarige YouTuber in een video screenshots van berichtjes die hij naar zijn huidige vriendin Jade stuurde toen ze pas 14 was. Bro, wat doe je jezelf aan?

Controverse rondom minderjarige Jade

Het leeftijdsverschil tussen Gio en zijn vriendin Jade is minimaal 5 jaar. Op zich is daar niks geks aan, maar Jade was pas 16 toen ze een relatie kregen en dus nog minderjarig. Het internet reageerde al snel met reacties over zijn ‘pedopas’ en dat het allemaal niet kon.

De leeftijd voor seksuele meerderjarigheid ligt in Nederland echter op 16 jaar dus Gio is verder niet strafbaar. Echter valt er niet te ontkennen dat de twee zich in een compleet andere fase van hun leven bevinden. Vijf jaar verschil is op die leeftijd gewoon groot.

gio jade berichten dm screenshots 1

Gio showt zijn DM’s aan 14-jarige Jade

Waar Gio voorheen er alles aan deed om de beschuldigingen tegen te spreken, lijkt hij nu zelf olie op het vuur te gooien door de berichtjes te showen die hij aan haar stuurde toen ze pas 14 jaar oud was.

Sterker nog, hij lijkt de controversiële situatie nu zelfs uit te melken op YouTube. Bij zijn video zijn staat zelfs de tekst ‘niet oké’ tussen haakjes achter de titel. Gio lijkt dus heel goed te weten waar hij mee bezig is. Tja, in dat geval vraag je gewoon zelf om zulke reacties. Check de beelden:

gio jade berichten dm screenshots 2