Gelekte foto: prinses Alexia feest erop los in schaarse outfit

Prinses Alexia vermaakt zich zo te zien goed op haar nieuwe school in Wales. Op Instagram verscheen een foto met een groepje vriendinnen waarop ze vol in de make-up poseren voordat ze naar een feestje vertrekken.

Prinses Alexia foto gelekt

Deze zomer vertrok prinses Alexia naar Wales om haar middelbare school af te maken op het Atlantic College. Dat de prinses zich daar uitstekend vermaakt bewijst een foto die deze week gelekt werd op Instagram.

Op de school zitten ongeveer 350 leerlingen van over de hele wereld. De school is erg prestigieus en bekend onder royals. Verschillende royals gingen haar voor, zoals de kroonprinses Elisabeth van België die haar diploma op het Atlantic College behaalde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Alexia op party-foto met vriendinnen

De foto werd gelekt op Instagram en daarna meteen opgepakt door roddelblad Ditjes & Datjes. Op de foto is prinses Alexia volledig in de make-up en schaars gekleed te zien met haar feestende vriendinnen.

Volgens Ditjes & Datjes zijn de vriendinnen zijn ook allemaal getagd in de foto. Het zou gaan om Juliette Albada, Joan Bessem, Ružica Vučković, Victoria Viaz en Xanthe Hudson. De Instagram profielen van de meiden zijn net als die van Alexia momenteel afgeschermd.

Update: Ditjes en Datjes heeft de foto inmiddels van hun website verwijderd. Op de plek van de oorspronkelijke foto schrijven ze: “Gezien de onbedoeld ontstane commotie rondom dit bericht heeft de redactie uit eigen beweging besloten om het beeld van de prinses Alexia niet meer op deze plek te tonen.”