Gelekte beelden heftige ruzie Ali B en Waylon bij TVOH

Gisteren berichtten we al dat er vermoedelijk een heftige ruzie tussen Ali B en Waylon bij de The Voice zou hebben plaatsgevonden. De twee zouden na een woordenwisseling gevochten hebben op het herentoilet backstage. Nu zijn er ook beelden van.

Ali B flipt volledig de pan uit

Toen gisteren het nieuws via Albert Verlinden tijdens Shownieuws naar buiten werd gebracht, werd er nog sterk getwijfeld aan de accuraatheid van het verhaal. Zo ontkende het management van RTL alle verhalen, maar nu zijn er beelden van de opnames gelekt die toch bevestigen dat er iets tussen de twee heeft plaatsgevonden.

Op de nieuw gelekte videobeelden is te zien hoe Ali B op het podium volledig doordraait en Waylon behoorlijk stevig uitscheldt. Er moest inderdaad een medewerker van The Voice aan te pas komen om Ali B weer rustig naar zijn stoel te krijgen. Desondanks plaatste Ali B gister deze foto op Insta, waarin hij alles lijkt te ontkennen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

“Je bent een vies klein mannetje”

In zijn scheldkanonnade laat Ali B geen spaan heel van Waylon. “Fok jou en fok je mening”. “Ik sta voor je en je bent een vies klein mannetje”, hoor je Ali zeggen in de beelden. Ali vervolgt met: “Je bent een vies klein mannetje met een grote bek, ja”.

Als Waylon vraagt of Ali zelf nu geen grote bek geeft, reageert hij met: “Zeker een grote bek omdat ik jou hier nu op je plek zet. Fokking mafkees dat je bent.” “Hou je bek man. Wat denk je nou, je fokking ego en dat iedereen om je heen naar je pijpen danst?”, vervolgt hij.

De gelekte beelden

Het lijkt er dus sterk op dat Albert Verlinden gelijk had, maar of de twee ook echt gevochten hebben op het herentoilet weten we niet zeker. Er speelt in ieder geval meer dan wat Ali B en RTL ons willen doen geloven.

De kans is dan ook groot dat de knokpartij zal worden ontkend, maar wellicht klapt Waylon nog uit de school. Hij is tenslotte degene die de klappen heeft gehad, en als dat waar is zou er best wel eens aangifte tegen Ali B gedaan kunnen worden.

Maar oordeel vooral zelf en bekijk de beelden hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=TIMQU1QL5wg