Hilarische beelden: gasten halen 490 kratten bier op met trekker in Slagharen

De temperaturen liepen de afgelopen week aardig op en bij warm weer moet er natuurlijk goed gedronken worden. Dat advies namen een aantal gasten uit Slagharen ter harte en besloten daarop wat goudgele rakkers in te slaan.

490 kratten bier

De dorst was blijkbaar groot, want de groep jongens uit het Overijsselse dorp Slagharen kochten maar liefst 490 kratten Grolsch. Om je een idee te geven: dat is 24 flesjes x 30cl x 490 kratjes = maar liefst 3.528 liter bier!

Zoveel kratten bier komt je bij de kassa op een rekening van ruim 8.400 euro te staan. Gelukkig waren de kratjes Grolsch in de aanbieding, waardoor ze ruim 4.300 euro korting kregen. Het bonnetje:

Gasten halen 490 Kratten bier op met trekker in Slagharen bonnetje

Met 490 kratten op de trekker

Naast een flinke rekening zijn de jongens ook nog eens ruim 1900 euro aan statiegeld kwijt. Dat wordt flink doorzuipen in de keet om je statiegeld weer terug te krijgen, maar iets zegt ons dat alle kratjes prima leeg komen.

Zoveel kratten bier passen natuurlijk niet in je achterbak, dus moest er een trekker met oplegger aan te pas komen. Gelukkig konden ze op de oplegger alle 490 kratten kwijt en dat leverde leuke beelden op, bekijk ze hieronder: