Gast geeft een iets té eerlijk antwoord op vraag in Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde begint langzaam een van de meest vermakelijk televisie programma’s te worden. Elke week duikt er minstens 1 fragment op waar kijkers massaal op los gaan. Deze keer gaan mensen helemaal los om een heel erg eerlijk antwoord. Misschien iets te eerlijk?

Eerlijkheid duurt het langst?

Je wilt uiteraard alles weten over jouw date in dit programma. In 24 uur kun je best ver komen, maar sommige dingen kun je beter even uitstellen. Het gaat er vooral om de juiste vragen te stellen. Soms kun je die zelf bedenken, als je geen inspiratie hebt ligt er een bakje met vragen.

Normale vragen zijn vaak waar iemand vandaan komt, broers of zussen heeft en wat voor werk diegene doet. Dan kom je er meteen achter of je een beetje bij elkaar past. Toch kan het ook een stapje verder gaan en dat gebeurde in deze date.

lang leve de liefde eerlijk

De eerlijkheid

Uiteraard is de liefde bedrijven ook een belangrijk onderwerp om te bespreken. Waar is iemand gek op of wat zijn de afknappers?

Een van de vragen uit het bakje is “Welk cijfer geef jij je huidige…leven” Deze gozer heeft het momenteel niet erg druk tussen de lakens en lost dat met zichzelf op. Hieronder het eerlijke antwoord;

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Creatiffdutch (@creatiffdutch)