Funda verkoopt woning inclusief snackbar én 384m2 tuin voor 135.000 euro

Funda heeft de mooiste en meest bijzondere woningen op hun website staan. Zo ook deze parel van een woning. Voor slechts 135.000 heb jij een bijzonder stulpje inclusief snackbar en 384m2 tuin in bezit. Tel uit je winst! Voortaan kun jij lekker frituren in je eigen snackbar.

Unieke Funda woning

De makelaar weet het zelf op een mooie manier te brengen: “Niet alle dagen mogen wij jullie een kansrijk project te koop aanbieden, maar nu is het zover! Aan de Hoofdstraat 86 in Nieuwolda in dit geval… Het betreft een voormalig woon/winkelpand, vrijstaand welteverstaan. Belangrijk in dit verband is dan ook te melden dat het geheel tegenwoordig een woonbestemming heeft. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de voormalige slagerij met productie- en magazijnruimte geen alternatief gebruik kan krijgen.”

“Naast het toevoegen bij de woonfunctie zijn ook diverse hobbymatige invullingen denk-baar. Overigens is er niet alleen sprake van aangebouwde berg- annex schuurruimtes, de oprit aan de zuidwestzijde van het perceel leidt ook naar een vrijstaande garage. Wat verder opvalt aan het geheel is de ligging, aan de doorgaande weg door het dorp Nieuwolda met aan de achter- en tevens zuidzijde een schitterend, landelijk uitzicht over de landerijen rondom het dorp in de richting van het naburige Scheemda en Midwolda.”

funda snackbar

Nu voor een prikkie te koop

Het mooiste aan dit vrijstaande huis met snackbar en een vrijstaande garage is natuurkijk de prijs. De woning ligt rechts van Groningen, dicht bij de Duitse grens. De tuin is maar liefst 384 vierkante meter groot en het huis zelf 203.

Voor deze enorme ruimte betaal je maar 135.000 euro. Het lijkt bijna onmogelijk maar het is echt waar. Je moet even klussen, maar dat is natuurlijk een leuk project. In Amsterdam krijg je hier niet eens een garage voor. Bekijk de foto’s hieronder:

funda nieuwolda 1

funda huis 1

funda snackbar nieuwolda