Man moet zich bij politie melden na deze onhandige foto’s op Funda

Funda is de makkelijkste en meest bekende manier om jouw huis te verkopen. Het is de plek waar je, als je de juiste foto’s gebruikt, altijd de meeste aandacht krijgt. De concurrentie is natuurlijk moordend, vandaar dat mensen soms juist iets te opvallende foto’s gebruiken. De eigenaar van dit huis is daar een perfect voorbeeld van.

Bijzondere foto’s op Funda

Vaak huren mensen iemand in om foto’s van hun huis te maken. Soms wordt een heel huis zelfs opnieuw ingericht voor de foto’s. Het gaat allemaal om de kleine details die een huis laten verkopen of zelfs meer waard laten worden. Het is big business.

Wij doen wekelijks een rondje Funda om op zoek te gaan naar opvallende huizen. Niet per se op zoek naar droomhuizen, meer op zoek naar bijzondere en vreemde dingen. En ook deze keer is het gelukt om iets bijzonders te vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda’s Finest (@fundasfinest)

Man moet zich bij politie melden

Deze woning is niet heel erg bijzonder. Tot je ziet dat er nog iets aan de muur hangt. Iets wat de politie en sommige Nederlanders niet heel erg leuk vonden. Het is in ieder geval niet de beste manier om je huis te verpatsen. Het is niet per se de definitie van een ‘moordhuis’.

Deze man had namelijk zijn wapens aan de muur laten hangen. Dat vond de politie natuurlijk een beetje frappant. Zo frappant dat hij/zij zich even moest melden bij dezelfde politie. Of het om echte wapens ging durven we niet te zeggen.