Foto’s: Huis van Peter R. de Vries te koop op Funda

De verschrikkelijk dood van Peter R. de Vries is nog steeds een groot verlies. De dag dat hij werd vermoord is een duistere bladzijde in de Nederlandse geschiedenis. Helaas gaat het leven verder en moeten er ook praktische zaken worden geregeld, bijvoorbeeld het huis verkopen waar Peter woonde. Inmiddels heeft de familie van Peter het appartement op Funda gezet.

Funda: Huis van Peter R. de Vries

We moet zeggen dat Peter een goede smaak heeft. Een schitterend appartement in een mooie omgeving. Het appartement ligt namelijk in een prachtig bosrijk gebied. Een oase van rust na drukke dagen. Iets wat Peter blijkbaar echt nodig had.

De Funda makelaar zegt er zelf over: “Als drie bakens staan aan de rand van het Gooimeer, te midden van natuurgebied Naarderbos en met werkelijk fenomenaal uitzicht over het Gooimeer, drie prachtige Urban Villa’s ontworpen door Jan Des Bouvrie in 2009. De drie beeldbepalende gebouwen vindt u tussen de Vesting stad Naarden en Muiderberg en op slechts enkele minuten van de A1. Het komt niet vaak voor dat zich de kans voordoet om hier uw volgende (t)huis van te maken.”

peter r. de vries funda 1

Volledige beschrijving & foto’s

Verder zegt de makelaar: “Het is dan ook met gepaste trots dat wij u deze kans mogen aanbieden in de vorm van dit prachtige appartement.” Het is een appartement van 113 vierkante meter. Ook heeft het appartement een prachtig terras van maar liefst 64 vierkante meter met fenomenaal uitzicht.

Uiteindelijk zeggen foto’s meer dan 1000 woorden. Alle foto’s staan op Funda. Het appartement staat te koop voor 795.000 euro. Hier de link naar Funda.